rode-brug3

 
 

Aikido

Aikido

Aikido is een uit Japan afkomstige krijgskunst en bewegingsleer. Het doel van Aikido en de training in Ki(levensenergie) is zelfvertrouwen, bescherming en persoonlijke vrijheid te bewerkstelligen. Door de nadruk op harmonisatie en de afwezigheid van de nadruk op winnen en verliezen is Aikido bijzonder geschikt om in het bedrijfs- en dagelijks leven toe te passen.

Leer hoe je Ki (Japans voor levensenergie) in alle situaties kunt gebruiken. Niet de dingen die je overkomen bepalen je leven, maar de manier waarop je ermee omgaat. Doordat je zelf zacht blijft, open staat voor anderen en je Ki kan laten stromen, kun je op een trotse en gemakkelijke wijze moeilijke situaties aangaan. Grondlegger van Kokorodo is Jan Vermaas, quote: “Kokorodo is geen krijgskunst, maar het is de kunst van het krijgen.”

Sportieve trainingen in het onderwijs worden gegeven via Zterk trainingen en advies; Zterkactiviteiten.nl

Zakelijke trainingen

Zakelijk bied Satori-Do maatwerk trainingen en begeleiding aan wat bedrijven gaat helpen hun medewerkers in te zetten op hun kerntaken. Daarvoor wordt hen de handvatten aangereikt aan om ‘ontspannen werken’ en ‘daadkrachtig handelen’ in balans te houden. Met gelijkwaardige ondersteuning vanuit het management, kan dan de kracht van het bedrijf worden uitgestraald die men wenst.

Individuele training

Iedereen verdient een verbeterde kwaliteit van leven en ik kan je helpen hoe dit te bereiken. Door goed te luisteren kan ik de belemmerende overtuigingen herkennen uit jouw verhaal. Ik weet ook hoe we ze kunnen ombuigen tot nieuwe overtuigingen die jou positief steunen. 

Je gaat in een individuele training van 6 weken, stap voor stap leren, hoe je jouw kwaliteit van leven kunt verbeteren.

Sportieve trainingen

Met Satori-Do als krijgskunst leer je gewapende en ongewapende technieken uit krijgskunsten: Kobudo, Jiu Jitsu, Aikido en Tai Chi. Deze sportieve leerweg werkt door fysieke inspanning, mentale ontspanning en een sociaal samenzijn. Met het bewandelen van deze weg ontwikkelt iedereen zich tot een daadkrachtig mens in deze samenleving en is men zich bewust van zijn/haar eigen kracht.

Contact

Simon van Driel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact op:
06-45358285 

Online "Ronde tafel"  discord icoon   
(de grootste kans om live met mij te praten heb je 's avonds op dinsdag, donderdag en vrijdag.)

Toepassingen

  • Teambuilding
  • Stressmanagement
  • Verandermanagement
  • Communicatie
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Sportieve training
  • Weerbaarheid