rode-brug3

 
 

Thema stressmanagement

Jij voelt jezelf opgebrand door de vele taken die je verwacht wordt uit te voeren en altijd klaar te staan voor de ander. Maar jij dan? En hoe krijg ik alles dan op tijd klaar? Antwoord dan NU NIET!

Leer te voorkomen opgebrand te raken door ontspannen te blijven, want dan vind je ook 'vanzelf' de 'hulp-middelen' die je ervoor nodig hebt.
Laten we eerst 'ont-dekken' wat 'geen energie hebben' oplevert. Doordat onvoldoende rust zorgt voor imperfectie, zowel bij jezelf als op de werkvloer of in je eigen omgeving.

Wij geven je handvatten zoals: echt kunnen loslaten, stressfactoren herkennen, het effect van balans ervaren en de juiste energie inzetten.
Zo manage je jouw stress en beïnvloed je jouw omgeving tot daadkrachtig werken voor hogere (team-)werkprestaties.

(De krijgskunsten waaruit gekozen wordt zijn te vinden in het menu onder Sporten)

Zakelijke trainingen

Zakelijk bied Satori-Do maatwerk trainingen en begeleiding aan wat bedrijven gaat helpen hun medewerkers in te zetten op hun kerntaken. Daarvoor wordt hen de handvatten aangereikt aan om ‘ontspannen werken’ en ‘daadkrachtig handelen’ in balans te houden. Met gelijkwaardige ondersteuning vanuit het management, kan dan de kracht van het bedrijf worden uitgestraald die men wenst.

Individuele training

Iedereen verdient een verbeterde kwaliteit van leven en ik kan je helpen hoe dit te bereiken. Door goed te luisteren kan ik de belemmerende overtuigingen herkennen uit jouw verhaal. Ik weet ook hoe we ze kunnen ombuigen tot nieuwe overtuigingen die jou positief steunen. 

Je gaat in een individuele training van 6 weken, stap voor stap leren, hoe je jouw kwaliteit van leven kunt verbeteren.

Sportieve trainingen

Met Satori-Do als krijgskunst leer je gewapende en ongewapende technieken uit krijgskunsten: Kobudo, Jiu Jitsu, Aikido en Tai Chi. Deze sportieve leerweg werkt door fysieke inspanning, mentale ontspanning en een sociaal samenzijn. Met het bewandelen van deze weg ontwikkelt iedereen zich tot een daadkrachtig mens in deze samenleving en is men zich bewust van zijn/haar eigen kracht.

Contact

Simon van Driel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact op:
06-45358285 

Online "Ronde tafel"  discord icoon   
(de grootste kans om live met mij te praten heb je 's avonds op dinsdag, donderdag en vrijdag.)

Toepassingen

  • Teambuilding
  • Stressmanagement
  • Verandermanagement
  • Communicatie
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Sportieve training
  • Weerbaarheid