rode-brug3

 
 

Thema verandermangement

In elke branche verandert de dienstverlening om zo het hoofd te bieden aan veranderende (bedrijfs-)productieprocessen.

Echter dwangmatige overtuigingen en oude routines zorgen voor een troebel beeld van wat er nu wel wordt verwacht. Er is dus duidelijkheid en overzicht nodig om zo tot 'een samen-gesteld plan-en-aanpak' te komen.
De reden is vaak dat tegengestelde belangen zorgen voor weerstand en met een onduidelijk motief valt de motivatie om te veranderen weg.

Door met management, teams en medewerkers iets nieuws in het bedrijf te introduceren, zal de bedrijfscultuur ook vernieuwen.
Handvatten worden aangereikt zoals: leren overzien voor een totaalbeeld, betrokkenheid opwekken en trainen hoe je bewustwording kunt verbinden aan bewustzijn.

(De krijgskunsten waaruit gekozen wordt zijn te vinden in het menu onder Sporten)

Zakelijke trainingen

Zakelijk bied Satori-Do maatwerk trainingen en begeleiding aan wat bedrijven gaat helpen hun medewerkers in te zetten op hun kerntaken. Daarvoor wordt hen de handvatten aangereikt aan om ‘ontspannen werken’ en ‘daadkrachtig handelen’ in balans te houden. Met gelijkwaardige ondersteuning vanuit het management, kan dan de kracht van het bedrijf worden uitgestraald die men wenst.

Individuele training

Iedereen verdient een verbeterde kwaliteit van leven en ik kan je helpen hoe dit te bereiken. Door goed te luisteren kan ik de belemmerende overtuigingen herkennen uit jouw verhaal. Ik weet ook hoe we ze kunnen ombuigen tot nieuwe overtuigingen die jou positief steunen. 

Je gaat in een individuele training van 6 weken, stap voor stap leren, hoe je jouw kwaliteit van leven kunt verbeteren.

Sportieve trainingen

Met Satori-Do als krijgskunst leer je gewapende en ongewapende technieken uit krijgskunsten: Kobudo, Jiu Jitsu, Aikido en Tai Chi. Deze sportieve leerweg werkt door fysieke inspanning, mentale ontspanning en een sociaal samenzijn. Met het bewandelen van deze weg ontwikkelt iedereen zich tot een daadkrachtig mens in deze samenleving en is men zich bewust van zijn/haar eigen kracht.

Contact

Simon van Driel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact op:
06-45358285 

Online "Ronde tafel"  discord icoon   
(de grootste kans om live met mij te praten heb je 's avonds op dinsdag, donderdag en vrijdag.)

Toepassingen

  • Teambuilding
  • Stressmanagement
  • Verandermanagement
  • Communicatie
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Sportieve training
  • Weerbaarheid